MERKER

Birkenstock logo

Birkenstock har røtter helt tilbake til 1774 og er en av verdens ledende produsenter av fottøy. Med rundt 3 000 medarbeidere er det tradisjonsrike familieforetaket av sjette generasjon samtidig den største arbeidsgiveren for den tyske skoindustrien. Firmaets suksess skyldes i stor grad familiens engasjement i kunsten med ortopedisk inspirert skomakerhåndverk. Gjennom århundrer har familien bygget opp kunnskap og erfaring som har gått i arv fra generasjon til generasjon.

Birkenstock står for høy komfort, kvalitet og funksjonalitet. Kvaliteten er resultatet av nøye utvalgte, høyverdige råstoffer av bærekraftige kilder som bearbeides under strenge krav. I dag er Birkenstock kjent verden rundt for sine sandaler med den unike, anatomisk utformede fotsengen.


 Fitflop logo

FitFlop ble etablert av gründeren Marcia Kilgore i 2007, og har siden vært kjent for sin banebrytende såleteknologi, gode komfort og flotte design på sandaler, sko og tøfler. Ved hjelp av eksperter innen biomekanikk utviklet FitFlop en tredobbelt Microwobbleboard™ mellomsåle. Sålen ble lansert i merkets første sandal, og er nå en integrert del av alle FitFlops sko, støvler, tøfler og sneakers, noe som har gitt merket rykte for å produsere de mest komfortable skoene i verden.

 


 Joya logo

Den sveitsiske skoprodusenten Joya ble etablert av Karl Müller og Claudio Minder i 2006. Målet var å utvikle sko som skulle sette en ny standard i komfortsektoren når det gjaldt gangsensasjon og helsemessige fordeler. Åtte år senere solgte de sko nr. 1 million og de unge gründernes satsing kunne trygt kalles en suksess. Joya er kjent verden rundt for å utvikle sko som tar vare på kroppen din. Skoene er snille mot rygg og ledd, og gir en unik vandringsfølelse som etterligner fotens naturlige rullende bevegelse. Den myke Joya-sålen sikrer optimal trykkfordeling under fotsålen, noe som forhindrer spenningskonsentrasjoner. Mange velkjente ortopeder, fysioterapeuter og spesialister innen bevegelse anbefaler Joya fordi skoene hjelper mot ryggplager, nakkeplager og plager knyttet til hofte, lår, legger og føtter.